spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

PRIČA IZ KREŠEVA: U rekordnom roku sagrađena kuća koja je izgorila prije manje od mjesec dana

- Oglasi -

07. prosinca je u selu Crnići kod Kreševa, točnije u naselju Handžići došlo do požara u kojem je u potpunosti izgorila kuća Samira Handžića i njegove obitelji.

Odmah po nemilom događaju, Medžlis islamske zajednice Kiseljak na čelu sa predsjednikom Nerminom Merhemićem te predsjednik OO Kreševo Mirsad Beganović su pokrenuli akciju skupljanja novca i ponovne izgradnje kuće za ovu obitelj.

Za manje od mjesec dana kuća je izidana i pokrivena, a u akciju prikupljanja novca za izgradnju kuće ove obitelji su se uključili brojni građani i privatnici iz Kreševa, Kiseljaka, Busovače i Fojnice, ali i županijska služba Civilne zaštite.

Kako je kazao Merhemić, učenici i uposlenici OŠ “Kiseljak 1” su prikupili 10.000,00 KM, OŠ “Kiseljak 2” 1.300,00 KM, građani Kreševa oko 4.000,00 KM, a u ovu humanitarnu akciju se priključio i kreševski gvardijan koji je zajedno sa vjernicima u crkvi prikupio oko 2.500,00 KM. Također, nebrojeno je građana koji su dali svoj doprinos privatnim uplatama.

Sa ovakvim tempom radova, očekuje se da će radovi biti završeni u rekordnom roku te da će obitelj imati ponovno krov nad svojom glavom, piše mahalla.ba.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.