spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
raštrkani oblaci
27.6 ° C
27.6 °
27.6 °
31 %
1.1kmh
47 %
Ned
35 °
Pon
33 °
Uto
34 °
Sri
38 °
Čet
39 °

Prijavite se na „Zeleni Bazar“ i reklamirajte svoje proizvode potpuno BESPLATNO!

ana_uskrs
tikop_uskrs
cavara_usrks
hdz_uskrs

Pandemija koja je zadesila cijeli svijet nam je ukazala na to kako se životne navike mogu vrlo brzo promijeniti, ali i na značaj domaće proizvodnje u najneizvjesnijim trenucima. U vrijeme kada su zbog nemogućnosti rada i krize tržnice bile zatvorene, kada je građanima kretanje bilo zabranjeno – naši ljudi, naši privrednici su bili ti na koje smo mogli računati. Upravo u jeku pandemije nastala je platforma „Zeleni Bazar“, točnije online tržnica zdrave hrane koja predstavlja prostor koji okuplja ponudu hrane i domaćih proizvoda u bilo kojem obliku.

U ponudi platforme „Zeleni Bazar“ možete pronaći raznovrsno voće, povrće, pčelinje proizvode, domaću kuhinju, žitarice, mliječne proizvode, mesne proizvode , svježa jaja, zimnice, alkoholne i bezalkoholne proizvode, kozmetiku, ljekovito bilje, Superhranu kao i opremu za proizvodnju.

Svi zainteresirani proizvođači iz Viteza svoju ponudu mogu unijeti putem ovog portala (zelenibazar.com), tako što će prateći nekoliko jednostavnih koraka prvo dodati naslov koji opisuje proizvod, zatim će odabrati odgovarajuću kategoriju, unijeti cijenu, fotografije, opis i područje dostave.

Zeleni Bazar NE NAPLAĆUJE PROVIZIJU, a cijene dostave kao i određene pogodnosti prilikom kupovine ovise isključivo od dogovora između prodavača i kupca.

Također, uporabom Android aplikacije „Zeleni Bazar“ olakšano je postavljanje novih ponuda, jednostavniji pristup, pregled ponuda, pretraga i još mnoštvo drugih, pozitivnih opcija, a sve u jednoj aplikaciji na vašim pametnim uređajima.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.