spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prijetili da će objaviti kompromitirajuće snimke bivših djevojaka, uhićeni su

- Oglasi -

Policijski službenici Policijske stanice Laktaši jučer su izvršili kriminalističku obradu nad uhićene dvije osobe inicijala D.R. i R.Z. iz Laktaša zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo “Ucjena“.

Osoba inicijala D.R. se sumnjiči da je krivično djelo počinila u prethodnom vremenskom razdoblju na način da je do 23. studenog

ove godine, putem poruka ucjenjivala oštećenu osobu sa kojom je bila u emotivnoj vezi, da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i videosnimke, ako ne obnove emotivnu vezu.

Osoba inicijala R.Z. se sumnjiči da je krivično djelo počinila u prethodnom vremenskom razdoblju na način da je do 29. studenog,

također putem poruka ucjenjivala oštećenu osobu sa kojom je bila u emotivnoj vezi, da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i video snimke, ako ne obnove emotivnu vezu.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta Okružnom javnom tužiteljstvu Banja Luka dostave izvještaji o počinjenim krivičnim djelima protiv navedenih osoba.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.