spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Priznanje u pravim rukama: Dr. Tabak sa suzama u očima zahvalio na tituli počasnog građanina

- Oglasi -

Kako smo ranije pisali danas je u Vitezu održana svečana sjednica Općinskog vijeća Vitez na kojoj su dodijeljena javna priznanja. Najvrjednije javno priznanje pripalo je doktoru Vladi Tabaku, a koliko doktor Tabak cijeni priznanje vidjelo se tijekom njegova obraćanja kada je sa suzama u očima zahvalio svima koji su ga prepoznali i nagraditi ovom laskavom titulom.

- Oglasi -

Primarijus doktor Vlado Tabak, specijalist kirurgije rođen je u Polju kod Travnika. Kao liječnik posebno je, među stanovnicima Viteza i Središnje Bosne ostao upamćen kao ratni liječnik, kirurg u Hrvatskoj bolnici u Novoj Biloj i u vremenu dok se bolnica nalazi u crkvi tijekom Domovinskog rata. Radio je i u Vitezu, Jajcu, Žepču, a danas radi i s obitelji živi u Tomislavgradu.

Kada priznanje dodijeli grad heroj, Vitez, onda je to priznanje s velikom snagom i vrijednosti. Za Vitez me vežu mnoge rodbinske, prijateljske i profesionalne veze. U ovom mjestu ostao je dio mene i titula počasnog građanina općine Vitez dodatno će staviti pečat na moju odanost i ljubav prema Središnjoj Bosni, Vitezu i svim ljudima s ovih prostora. Od srca Vam hvala na ovome priznanju“, kazao je dr. Tabak tijekom obraćanja na današnjoj svečanosti.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.