spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
vedro
28.1 ° C
28.1 °
28.1 °
48 %
0.3kmh
0 %
Pon
33 °
Uto
33 °
Sri
34 °
Čet
33 °
Pet
34 °
spot_img

Pronađena osoba koja je na području Središnje Bosne otuđila novac iz džamija

- Oglasi -
- Oglasi -

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije nije bilo prijavljenih krivičnih djela.

NAKNADNO RASVIJETLJENA KRIVIČNA DJELA

- Oglasi -

Policijski službenici PS Gornji Vakuf- Uskoplje uspješno su rasvijetlili 2 „Teške krađe“ koje su izvršene u dvije džamije na području općine Gornji Vakuf- Uskoplje. Prema prijavama, od strane nepoznatog izvršitelja iz navedenih džamija ukradena je neutvrđena količina novca.

- Oglasi -

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetnih krivičnih djela S.L. rođen 1962. godine iz Banja Luke.

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom Travnik, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Evidentirano je 5 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Evidentirano je 6 prometnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 213 prekršajnih naloga, od kojih je 65 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 7 vozača, od kojih su 3 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

- Oglasi -
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE