spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

PROVJERILI SMO: Jesu li cijene na Makarskoj rivijeri uistinu “paprene”!? Evo što kaže čitatelj portala Viteški.ba

spot_img
Video AD

Od početka ljetne sezone na Jadranu, nema dana a da se u javnosti ne priča o cijenama kave, sladoleda, pića, hrane, najma suncobrana i ostalog. Čitatelj portala Viteški.ba ispričao nam je kakve su cijene proteklog vikenda hrane i pića u Makarskoj.

Oglasi #1

Osim iznenađenosti kako su cijene uistinu visoke, naš čitatelj javlja kako je i posjećenost vidljivo slabija u odnosu na prethodne godine. “Ranijih godina tijekom večernjih sati, šetnjom ulicama Makarske bio je “čovjek na čovjeku”, ove godine to ni izbliza nije slučaj”, kazao nam je. Cijena obične espresso kave kreće se od 1,40 do 2 eura, a kuglu sladoleda, ukoliko ljetujete u Makarskoj, platit ćete od 2 do 3,5 eura. Kada je riječ o cijenama hrane u restoranu, za porciju lignji ćete izdvojiti 16 eura, orada ili brancin su 17 eura, a salata od hobotnice je 15 eura. Paste bolognese ili carbonara su oko 11 eura. Ljubitelji točenog piva izdvojit će od 3,5 eura do 4,5 eura. Ukoliko želite koristiti ležaljku i suncobran na plažama Makarske izdvojit ćete oko 8 eura za ležaljku, a 5 za suncobran. Coca Cola 0,25 iznosi 3,5 eura dok je Cedevita 3 eura. Što se tiče cijena smještaja hoteli otprilike koštaju 250 eur polupansion pa na više. U prosjeku apartmani su od 80 do 300 eura, ovisno o lokaciji i starosti gradnje.

Jesu li cijene visoke, previsoke ili “paprene”, ostavit ćemo našim čitateljima na prosudbu. Kako god, čini se da ljeto na Jadranu, ove godine mnogima neće biti dostupno, a sve zbog općenitog rasta svih životnih troškova u našoj zemlji.

Oglas Dno #1

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.