spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
vedro
24.1 ° C
24.1 °
24.1 °
71 %
0.4kmh
0 %
Uto
33 °
Sri
35 °
Čet
33 °
Pet
34 °
Sub
27 °
spot_imgspot_img

Realiziran još jedan važan projekt za Vitez i Zabrđe

- Oglasi -
- Oglasi -

Realiziran je još jedan velik i važan projekt, što definitivno ne bi bilo moguće bez potpore i angažmana svih onih koji vole Zabrđe.

Riječ je o sanaciji puta Bobaši- Zabrđe, koji je realiziran uz ogromnu potporu poduzeća, vikendaša, sugrađana, prijatelja Zabrđa općenito te svima njima veliko hvala istaknuli su organizatori i voditelji akcije.

- Oglasi -

Projekt se odvijao u dvije faze- pripremu terena i glavni projekt sanacije.

- Oglasi -

Također, sve ovo su medijski popratili naši lokalni portali Centralna i Viteški.ba koji i inače neumorno upoznaju lokalnu zajednicu i širu javnost o našim aktivnostima. Veliko hvala i Općini Vitez i načelniku Borisu Marjanoviću na potpori i prepoznavanju važnosti brige za prirodu i ulaganju u turizam. Zahvaljujemo na svakom vidu potpore i Miroslavu Matoševiću, direktoru Turističke zajednice ŽSB te Bojanu Vidoviću, predsjedniku OO HDZ 1990 Vitez, koji kontinuirano prate i podržavaju naše aktivnosti i projekte.
Hvala našoj Šumariji i svakom pojedincu, entuzijastu i ljubitelju prirode koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji ovoga, za nas jako važnoga projekta.
Posebno hvala predsjedniku UG Zabrđe, Miroslavu Petroviću koji je kako prethodne projekte, tako i ovaj profesionalno iskordinirao i time omogućio nesmetano odvijanje istih, poručeno je na Fb profilu Planinsko izletište Zabrđe.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE