spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Provincijal Bosne Srebrene u posjetu humanitarnim organizacijama u Njemačkoj

- Oglasi -

Provincijal Bosne Srebrene fra Zdravko Dadić, u pratnji tajnika Provincije fra Damira Pavića, posjetio je 8. studenoga Kirche in Not i Renovabis, dvije humanitarne organizacije u Njemačkoj.

Provincijal je nakon zajedničke jutarnje svete mise u kapeli, kojom uposlenici započinju novi radni dan, razgovarao s Magdom Kaczmarek, voditeljicom Odjela za pomoć u Istočnoj Europi, kao i Vedranom Perković, administrativnom asistenticom istoga Odjela. Fra Zdravko je u ime cijele Provincije Bosne Srebrene zahvalio ovoj organizaciji na svesrdnoj pomoći koju ju je ova Provincija primila i još je uvijek prima zahvaljujući njihovoj dobroti.

Sljedećega dana, 9. studenoga, u bavarskom Freisingu, provincijal i tajnik sastali su se s Herbertom Schedlerom, rerefrentom za projekte Renovabisa u zemljama istočne Europe, kojom je prigodom provincijal zahvalio za svu pomoć koju smo primili za različite projekte Bosne Srebrene tijekom svih godina suradnje te razgovarao o mogućnostima daljnje pomoći našoj Provinciji, izvijestila bosna.srebrena.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.