spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

VITEZ: Donosimo detaljnu župnu statistiku za 2022. godinu

- Oglasi -

Iz župe svetoga Juraja Vitez ove su nedjelje vjernicima pripremili župne obavijesti koje prenosimo u nastavku. U župnim je obavijestima i detaljna statistika broja župljana, a koju možete vidjeti u nastavku.

Danas je treća nedjelja kroz godinu, ujedno i mlada nedjelja. Mise su po redovitom rasporedu. U srijedu je Obraćenje sv. Pavla, blagdan. U subotu je posljednja subota u mjesecu. Jutarnju ćemo misu slaviti za sve poginule u mjesecu siječnju, a pod večernjom misom molit ćemo se za djecu s teškoćama u razvoju. U sljedeću nedjelju je četvrta nedjelja kroz godinu, ujedno i mlada nedjelja. Mise su po redovitom rasporedu.

  • Blagoslov obitelji 2022/2023: Obradili smo i podatke prikupljene prilikom blagoslova obitelji. Detaljnu statistiku pogledajte u fotografiji ispod. Ove godine smo nabrojali 9.471 župljana, što je dosta manje u odnosu na brojku od 9.768 župljana od prošle godine. Ovom prilikom želimo i zahvaliti svim našim župljanima na lijepom prijemu prilikom blagoslova. Ako, iz nekog razloga, ima još kuća koje treba obići, zovite, naglasili su iz župnog ureda Vitez.
- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.