spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vitez: Nedjeljne župne obavijesti: Započinju mise zornice. Evo i kada

- Oglasi -

Iz župe svetoga Juraja u Vitezu ove nedjelje stižu župne obavijesti. Danas je nedjelja Krista Kralja, posljednja nedjelja kroz godinu. Mise su poredovitom rasporedu. U utorak je sv. Cecilija, zaštitnica glazbe i glazbenika. Pozivamo sve zborove koji djeluju u našoj župi na večernju svetu misu u 18 sati. Nakon mise nastaviti će se druženje u župnoj dvorani. U petak je sv. Katarina Aleksandrijska. Svetu misu kod kapelice sv. Kate u Velikom Mošunju slavit ćemo u 11 sati. U subotu je posljednja subota u mjesecu. Jutarnju ćemo misu slaviti za sve poginule u studenom, a na večernjoj misi ćemo moliti za djecu s teškoćama u razvoju.

Sljedeća nedjelja je prva nedjelja adventa, ujedno i mlada nedjelja. Mise su po redovitom rasporedu. Idućom nedjeljom započinje i liturgijsko vrijeme adventa. Mise zornice ćemo slaviti u 6 sati ujutro u župnoj crkvi i na Krušćici.

Od ove nedjelje možete kupiti kalendare za 2023. godinu u župnom uredu i na svim filijalama. Utvrđeni su datumi krizme i prve pričesti u nadolazećoj 2023. godini za našu župu. Krizma će biti u nedjelju, 30. travnja. Tjedan dana nakon krizme slavit ćemo prvu pričest u nedjelju, 7. svibnja.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.