spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
-1.8 ° C
-1.8 °
-1.8 °
91 %
1.2kmh
100 %
Sub
1 °
Ned
2 °
Pon
5 °
Uto
2 °
Sri
6 °

VITEZ/ Sadržajne župne obavijesti: Pogledajte što nas sve očekuje u tjednu pred nama

- Oglasi -

Iz župe svetoga Juraja u Vitezu ove nedjelje stižu župne obavijesti, a o čemu sve pišu i što nas sve očekuje, pogledajte u nastavku. Danas je druga nedjelja adventa. Mise su po redovitom rasporedu. U utorak je sv. Nikola, biskup. U srijedu, petak i subotu su kvatre. U srijedu ćemo slaviti i zavjetnu misu sv. Leopoldu u Dubravici u 17 sati. U četvrtak je Bezgrešno začeće Blažene Djevice Marije. Sljedeća nedjelja je treća nedjelja adventa, ujedno i nedjelja Karitasa. Pod svim misama skupljat ćemo vaše darove za najpotrebnije. Mise su po redovitom rasporedu.

Adventske ispovijedi

Ovoga ćemo tjedna ispovijedati bolesne i nemoćne u našoj župi. Ispovijedanje traje od 9 do 14 sati. Raspored ispovijedanja: Ponedjeljak, 5. prosinca: Stara Bila, Veliki i Mali Mošunj. Utorak, 6. prosinca: Očice, Gaćice, Kamenjače, Stari Vitez, Divjak, Gornja i Donja Večerska. Srijeda, 7. prosinca: Jardol, Krčevine, Krušćica, Grad i Podgradina. Četvrtak, 8. prosinca: Dubravica, Rijeka, Šantići i Nadioci. Ispovijed u domovima za starije i nemoćne osobe “Eden” i “Sv. Josip” će biti u srijedu, 14. prosinca. Kako smo već najavili, u subotu je velika ispovijed za veći dio naše župe. Raspored ispovijedi: Jutarnji termini: 10:00 Topala i Krušćica 10:30 Dubravica. Popodnevni termini: 16:00 Topala i Krušćica, 16:30 Dubravica, 11:00 Vitez, 17:00 Vitez. Ispovijed u Mošunju će biti u utorak, 13. prosinca, u dva termina: 10:30 i 15:30.

Božićna čajanka i koncert Viteških akorda” i “Lašvanskih diva”

Frama Vitez Vas i ove godine poziva na Božićnu čajanku. Ove će godine čajanka biti u dvorištu župne crkve i trajat će dva dana: 10. i 11. prosinca możete navratiti odmah nakon nedjeljne mise. Svratite do naših framaša na fritule, kobasice, kuhano vino, čaj, kavu i ono najvažnije: dobro druženje. Dobrodošli! U nedjelju, 11. prosinca, možete doći i na koncert adventskih pjesama u izvedbi Viteških akorda'” i Lašvanskih diva” nakon večernje mise u župnoj crkvi. Svratite, slušajte, i na osobit način doživite advent kroz crkvenu glazbu.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.