spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
4.2 ° C
4.2 °
4.2 °
98 %
1.6kmh
100 %
Čet
4 °
Pet
8 °
Sub
10 °
Ned
8 °
Pon
13 °

VITEZ: Župne obavijesti druge nedjelje u mjesecu listopadu

- Oglasi -
- Oglasi -

Danas je dvadeset i osma nedjelja kroz godinu. Slavimo jesenske mise zahvalnice na grobljima: Nebašce i Mošunj staro groblje. Ne slavimo pučku misu u župnoj crkvi. Ostale mise su po redovitom rasporedu. Sutra u 17 sati je skupština trećega reda. Od srijede, 12. listopada do subote, 15. listopada, imat ćemo malu duhovnu obnovu u našoj župi. U župnoj će crkvi biti postavljena međunarodna izložba “Euharistijska čuda diljem svijeta koju je osmislio petnaestogodišnji mladić bl. Carlo Acutis. Svakoga ćemo dana imati duhovni nagovor u 17 sati. Poslije nagovora slaviti ćemo svetu misu u 18 sati, a nakon mise imat ćemo klanjanje. Crkva će ostati otvorena do ponoći i dostupna svim vjernicima za osobnu molitvu pobožnost Presvetom Sakramentu. Misu će svakoga dana predvoditi novi svećenik. U petak, 14. listopada u 11 sati, slaviti će se misa zahvalnosti za plodove zemlje na Kalvariji u sklopu manifestacije “Dani kruha”, koju upriličuje osnovna škola “Bila”. U subotu je sv. Terezija Avilska.

Sljedeća nedjelja je dvadeset i deveta nedjelja kroz godinu. Mise su po redovitom rasporedu. Na sv. Franju, 4. listopada, naš je fra Hrvoje Žabić dao vječne zavjete. Ovom prilikom mu čestitamo, te mu želimo puno Božjeg blagoslova u franjevačkom životu i djelovanju.

- Oglasi -

Ovoga tjedna počinjemo sve katehetske aktivnosti u našoj župi. Vjeronauk za prvopričesnike imat ćemo subotom, po sljedećem rasporedu:

  • Bila (u školi) – u 9 sati
  • Vitez (u župnoj dvorani)- u 10 sati
  • Dubravica (u crkvi) – u 10:15 sati
  • Kruščica (u crkvi) – u 11:15 sati. Vjeronauk za krizmanike bit će po sljedećem rasporedu:
  • Vitez-ponedjeljkom i utorkom u župnoj dvorani;
  • Dubravica – utorkom nakon nastave u školi;
  • Bila- subotom u 10 sati u školi.
  • Proba dječjeg zbora: subotom u 11 sati. Sastanak ministranata: subotom u 12 sati. Susreti Frame: subotom u 19 sati. Mala Frama ima susret u 18 sati.
- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.