spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
slabi snijeg
0.5 ° C
0.5 °
0.5 °
89 %
2.3kmh
100 %
Pet
-0 °
Sub
1 °
Ned
2 °
Pon
4 °
Uto
2 °

Župa sv. Juraja u Vitezu: Donosimo župne obavijesti za nadolazeći tjedan

- Oglasi -

Iz župe svetoga Juraja u Vitezu vjernicima katoličke vjeroispovijesti pripremljene su župne obavijesti. Danas je Božić. Sutra je sv. Stjepan, prvomučenik. Slavit će se sljedeće mise: Rana, pučka i večernja u župnoj crkvi, 9:30 u Mošunju i u 10:00 u Topaloj. U utorak je sv. Ivan, apostol i evanđelist. Mise su kao i radnim danom. U srijedu je blagdan Nevine dječice. U petak je blagdan Svete Obitelji Isusa, Marije i Josipa. Mise su kao i radnim danom.

“Pozivamo sve naše župljane da kao obitelj dođu na misu. U subotu je Silvestrovo, Stara godina. Misa zahvalnica za prošlu godinu je u 18:00 sati. Pozivamo vas sve na misu da Bogu zahvalimo za prošlu godinu. U subotu je i posljednja subota u mjesecu. Jutarnju misu slavit ćemo za sve poginule u mjesecu prosincu.Također u subotu u 23:00 sata imati ćemo molitveni doček Nove Godine u župnoj crkvi. Ovom prilikom vam svima želimo sretnu Novu godinu i obilje Božjeg blagoslova”, poručuju iz župnoga ureda. U sljedeću nedjelju je Sveta Marija Bogorodica, Nova godina. Slavit ćemo pet misa u 11:00 sati – u župnoj crkvi, Mošunju, Dubravici, Kruščici i Topali; i večernju misu u župnoj crkvi.

  • Krizma i prva pričest u našoj župi Krizma će u našoj župi iduće godine biti u nedjelju, 30. travnja 2023. u 11:00 sati. Prva će pričest biti u nedjelju, 7. svibnja 2023. također u 11:00 sati.
- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.