spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2.1 ° C
2.1 °
2.1 °
91 %
1.3kmh
100 %
Sri
4 °
Čet
5 °
Pet
7 °
Sub
9 °
Ned
8 °

SAMO U BiH/ Pravomoćni osuđenik izvadio uvjerenje da je neosuđivan i nekažnjavan i ostaje ravnatelj škole

- Oglasi -
- Oglasi -

Pravomoćni osuđenik Semir Šejtanić, koji je osuđen na uvjetnu kaznu od 10 mjeseci zato što je svjesno svojim potpisom ovjerio službenu ispravu kojom je krivotvorio podatke o radnom iskustvu stranačkog kolege Aldena Kajtaza da bi se zaposlio u federalnom ministarstvu obrazovanja, i sebi je sredio nešto papirologije. Naime, Šejtanić, PRAVOMOĆNI OSUĐENIK, izvadio je sebi uvjerenja o nekažnjavanju i neosuđivanju, te se prijavio na još jedan mandat za  ravnatelja Osnovne škole Mujaga Komadina u Mostaru, te ostaje na tom mjestu, javlja portal Hercegovina.info.

Štiti ga i resorno ministarstvo obrazovanja predvođeno Rašidom Hadžovićem, koji od 2. ožujka ove godine ne odgovara na upit našeg portal kako ravnatelj, prosvjetar, školski uzor djeci moži biti presuđeni krivotvoritelj. Ne samo da nije odgovorio, nego je istome osigurao još jedan mandat ne poduzimajući ništa. 

- Oglasi -

“On je u trenutku korištenja uvjerenja bio svjestan da je osuđivan, no unatoč tome je izvadio i koristio ovjerenje što je samo po sebi kazneno djelo. Sad se postavlja pitanje je li on obmanuo Školski odbor, ili su i oni znali da je osuđivan te sami počinili kazneno djelo”, komentiraju nam pravnici. Kao treće i najzanimljive nameće se i činjenica da je Šejtanić kao direktor morao spriječiti nezakonito imenovanje sebe kao direktora. Koliko je Šejtanić zakona prekršio da bi izašao u susret kolegama i sebi teško da bi dokučila i baba Vanga. Zanimljivo, stranka ga prati i štiti, te postavlja i sebe i njega iznad zakona. Inače, školi smo jučer slali upit kako je pravomoćni osuđenik dostavio uvjerenje o neosuđivanju i nekažnjavanju. Odgovoru smo se baš nekako radovali, ali ga evo ne dobismo. Za podsjetiti je da je oporba u Skupštini HNŽ-a, pa čak i na Gradskom vijeću Mostara pitala kako osuđenik može biti ravnatelj škole u Mostaru, što s obzirom na novi četverogodišnji mandat presuđenog krivotvoritelja očito kod vladajućih nije pilo vode. 

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.