spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
21.2 ° C
21.2 °
21.2 °
82 %
1.1kmh
58 %
Sri
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
30 °
Ned
25 °
spot_imgspot_img

SIP BiH: Od danas se mogu preuzeti obrasci za prijavu sudjelovanja na izborima

- Oglasi -
- Oglasi -

Nakon što SIP BiH ovjeri političke stranke i neovisne kandidate od 6. do 14. lipnja teče rok za podnošenje prijava za ovjeru koalicija i listi neovisnih kandidata, naveli su iz SIP- a.

Iz Središnjeg izbornog povjerenstva priopćeno je kako se od danas u njihovom sjedištu mogu preuzeti obrasci za prijavu sudjelovanja na izborima, a od sutra do 20. svibnja se podnose prijave za ovjeru sudjelovanja na izborima za političke stranke i neovisne kandidate, u skladu sa Uputstvom o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti za Opće izbore 2022. godine koji će se održati u nedjelju, 02. listopada 2022. godine.

- Oglasi -

,,Nakon što SIP BiH ovjeri političke stranke i neovisne kandidate od 6. do 14. lipnja teče rok za podnošenje prijava za ovjeru koalicija i listi neovisnih kandidata.

- Oglasi -

Pravilnik o prijavi i uvjetima za ovjeru političkih subjekata za sudjelovanje na Općim izborima 2022. godine kojim se propisuje način podnošenja prijava za ovjeru i uvjeti za ovjeru političkih subjekata, način podnošenja potpisa potpore i uvjeti oslobađanja obveze prikuplјanja potpisa potpore te način provjere i potvrđivanja potpisa potpore, način podnošenja i visina takse uz prijavu za ovjeru političkih subjekata i obrasci za podnošenje prijava za ovjeru političkih subjekata, kao i izgled i sadržaj obrazaca kandidatskih listi i propisanih izjava, za sudjelovanje na Općim izborima 2022. dodine dostupan je na www.izbori.ba na posebnoj podstranici posvećenoj Općim izborima 2022. godine https://www.izbori.ba/Default.aspx?Lang=3&CategoryID=1179 .

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE