spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

SUKOB GRAĐANA/ Za sukobe, nerede i tučnjave ne trebaju različite nacije ili vjere u BiH

Odigran susret FK Željezničara i Veleža, rezultat u drugom planu

- Oglasi -

Jučer na poluvremenu utakmice između Željezničara i Veleža policija je spriječila navijački sukob pristalica dva velika rivala, objavio je portal Klix. Kako je objavio sarajevski portal, navijači domaćeg tima nalazili su se na istočnoj tribini stadiona Grbavica s obzirom da je Jug zatvoren zbog kazne Nogometnog saveza BiH.

“Stoga, najvatreniji navijači dva tima bili su blizu jedan drugoga, tako da se mogao dogoditi sukob da nije bilo pravovremene reakcije policije. Tijekom poluvremena gostujući navijači zapalili su određeni broj baklji i krenuli se obračunati s domaćom publikom. Međutim, policija je odmah intervenirala i spriječila sukob. Također, navijačima Veleža uskraćena je nazočnost stadionu u drugom poluvremenu, tako da ih je policija ispratila s Grbavice”, navodi Klix. Avaz je objavio kako su navijači Veleža su zapalili nekoliko baklji te su krenuli da se obračunaju s domaćim navijačima, popularnim Manijacima. U toj namjeri su ih spriječili policajci MUP-a SŽ.

Portal Dnevnog avaza objavio je i snimku navodeći kako se više osoba jučer poslijepodne potuklo se u sarajevskom naselju Grbavica.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.