spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
4.2 ° C
4.2 °
4.2 °
98 %
1.6kmh
100 %
Čet
4 °
Pet
8 °
Sub
10 °
Ned
9 °
Pon
13 °

TRAVNIK: Održan sastanak sa ravnateljem Federalne uprave za inspekcijske poslove

- Oglasi -
- Oglasi -

Na inicijativu ministra gospodarstva Nisveta Hrnjića i glavnog inspektora inspektorata Enisa Ajkunića danas je u službenoj posjeti ŽSB ravnatelj Federalne uprave za inspekcijske poslove Anis Ajdinović sa suradnicima.

Sastanku su prisustvovali i glavni inspektori i inspektori drugih ministarstava u Vladi, a koji imaju kompatibilne sektore inspekcija u Federalnoj upravi za inspekcije poslove.

Glavni inspektori županijskih ministarstava upoznali su ravnatelja Federalne uprave za inspekcijske poslove sa rezultatima rada, sa prioritetima u radu i problemima sa kojima se susreću u okviru inspekcijskih nadzora koje vrše. Iskazano je zadovoljstvo stupnjem suradnje sa Federalnom upravom za inspekcijske poslove i zatražen je nastavak i unapređenje iste. Iskazana je potreba za daljom informatizacijom u radu inspektora i potpuno uvođenje programa E-inspektor 2 .

Ajdnović je ocijenio pozitivnom suradnju sa inspektoratima u okviru ministarstava u Srednjobosanskoj županiji, te iskazao interes za nastavak i unapređenje daljnje suradnje.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.