spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
13.6 ° C
13.6 °
13.6 °
94 %
2.8kmh
100 %
Sri
16 °
Čet
22 °
Pet
26 °
Sub
29 °
Ned
21 °
spot_img

Traži se hitno poništenje ovog sramnog natječaja za nabavku potrepština za odlazak na žalost

- Oglasi -
- Oglasi -

Informacija kako je Pravosudno Povjerenstvo Brčko distrikta BiH zatražilo od nadležnog Odjeljenja u brčanskoj Vladi objavu natječaja za nabavku “potrepština povodom odlaska na žalost u slučaju smrti za potrebe Pravosudnog povjerenstva, Osnovnog suda, Pravobraniteljstva i Ureda za pravnu pomoć” izazvala je ogorčenje među članovima Vlade na čelu s gradonačelnikom Esedom Kadrićem.

,,Sama pomisao da se za ove potrebe netko uopće usudio raspisati javnu nabavku u nama budi osjećaj bespomoćnosti i sramote i odlučno demantiramo bilo kakvu odgovornost za ovaj sramni postupak nadležnih u Pravosudnom Povjerenstvu Distrikta”, priopćeno je iz brčanske Vlade.

- Oglasi -

Podsjećaju kako se vlast u Brčkom, kao i u svim ostalim demokratskim društvima, dijeli na izvršnu, zakonodavnu i sudsku, te je tako koncipiran i Proračun Distrikta.

- Oglasi -

Sve institucije izvršne, zakonodavne i sudske komponente vlasti u Brčkom imaju svoj dio proračuna kojim raspolažu na način kako to zakon nalaže.

,,Nažalost, neki su zloupotrijebili svoje ovlasti i posegnuli za ovim sramotnim potezom, koji je zgrozio javnost ne samo u Brčkom već i u regiji. Ono što dodatno boli je činjenica da zaposlenici u Pravosudnom povjerenstvu koje je nositelj ovog natječaja, očigledno nemaju nikakvu empatiju prema kolegama s kojima zajedno zarađuju za život. Uz to, njihova mjesečna primanja daleko su iznad prosjeka u Distriktu”, navode iz Vlade.

Još jednom osuđujemo ovaj postupak i tražimo od nadležnih da reagiraju i odmah ponište ovaj sramni natječaj, stoji u priopćenju.

- Oglasi -
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.