spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Turisti okupirali Neum, hotelijeri i vlasnici apartmana zadovoljno trljaju ruke

spot_img
Video AD

Neum je danas osvanuo sunčan i topao, a nakon dužeg perioda nestabilnog vremena, turisti konačno mogu uživati u kupanju na ugodnih 26 stupnjeva. Plaže su ovog vikenda pune posjetitelja iz cijele naše zemlje, ali i iz Srbije, Rusije, Francuske, Mađarske, Njemačke, Poljske…Ugostitelji i hotelijeri su zadovoljni posjetom, a veliki priliv turista se očekuje sa poboljšanjem vremenskih prilika i početkom godišnjih odmora i u idućim danima. – Vremenska prognoza donijela nam je lijepe vijesti i apartmani su odmah popunjeni. Nadamo se da će sunčano biti idućih tjedana i mjeseci i da će lijepo vrijeme biti i u rujnu – kažu iz Ville Gabriel koja je jedna od najluksuznijih i najljepših u Neumu, pišu Nezavisne.

Oglasi #1

I ugostitelji u Neumu konačno imaju razloga za zadovoljstvo jer su njihovi objekti dobro popunjeni.Deset ćevapa sa pomfritom u jednoj od grill-picerija u jedinom bh. gradu na moru košta 15 KM, koliko morate platiti i za pileći file ili pizzu capricciosu. Cijena hamburgera je 13 KM, a lignji na žaru 24 KM. U Neumu se mogu pojesti i dobre pite. Prije tri godine otvorena je buregdžinica Sarajka koju sa dosta uspjeha vodi bračni par Meliha i Jasmin Merdžanović. – Sunce je napokon ogrijalo Neum i odmah je stigao veliki broj turista. Ova sezona je malo lošije počela, ali već sada jedva stižemo napraviti dovoljno tijesta za pite. Ponosni smo na naš burek, sirnicu, krompirušu i zeljanicu – kažu Sarajke.

Već desetak godina legendarni nogometaš Sarajeva Predrag Pašić većinu ljeta provodi u Neumu u kojem je kupio apartman. Lijepo vrijeme iskoristio je za sunčanje i kupanje sa suprugom, ali i malom prijateljicom Evom.- U Neumu sam pronašao svoj mir u ljetnim mjesecima. Konačno nam je stiglo i ljepše vrijeme i odmah je Neum živnuo i puno je turista iz cijelog regije i Europe – kaže Pašić. Završetak magistralne ceste Stolac-Neum, koja je jedini bh. grad na moru povezala s ostatkom zemlje, uveliko utječe na veću posjetu, jer je putovanje do Neuma olakšano i dosta brže.

Oglas Dno #1

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.