spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Viteški akordi u Doboju održali Božićni koncert

- Oglasi -

Hrvatsko kulturno društvo Napredak podružnica Doboj upriličila je u subotu 17. prosinca u župnoj crkvi Presvetog Srca Isusova u Doboju tradicionalni Božićni koncert. Na koncertu su nastupili Viteški akordi iz Viteza, a program je bio podijeljen u tri bloka, adventske, božićne i pučke pjesme.

Na samom početku koncerta nazočnima se obratio predsjednik podružnice Goran Rubil, koji se zahvalio svima na dolasku te rekao nekoliko riječi o Napretku, i naglasio da je ova godina bila u znaku obilježavanja 120 godina od utemeljenja Napretka.

Nazočnima se na kraju koncerta obratila tajnica Podružnice Ljubica Berlande, koja se zahvalila sudionicima koncerta, Središnjoj upravi na potpori u održavanju koncerta, kao i potpori u radu podružnice u Doboju. Zahvalila je gradonačelniku Grada Doboja i Gradskoj upravo na njihovoj potpori u radu Napretka te čestitala blagdane svim nazočnima.

Potom se kratko obratio i župnik Župe Doboj, vlč . Juro Babić koji je također svim nazočnim čestitao nadolazeće blagdane.

Koncert je propratilo nekoliko TV ekipa i novinara.

Poslije koncerta u Hrvatskom domu Petar Ajvazović pripremljen je domjenak za  sudionike koncerta, goste i članove Napretka, prenosi HKD Napredak.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.