spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
4 ° C
4 °
4 °
99 %
1.2kmh
100 %
Čet
4 °
Pet
7 °
Sub
9 °
Ned
8 °
Pon
7 °

U Kruščici kod Vitežanina (1996.) pronađena opojna droga. MUP rasvijetlio kazneno djelo krađe vozila

- Oglasi -
- Oglasi -

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 1 kazneno djelo.

Dana 15.11.2022.godine oko 17,45 sati u mjestu Kruščica, općina Vitez, policijski službenici službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu putničkog motornog vozila marke BMW, u kojem je zatečen S.H. rođen 1996. godine iz Viteza. Tom prilikom, isti je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

- Oglasi -

U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičeog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

- Oglasi -

NAKNADNO RASVIJETLJENA KAZNENA DJELA

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik uspješno su rasvijetlili dva kaznena djela „Teške krađe“, koja su počinjena u proteklom periodu na području općine Travnik.  

Naime, dana 05.10.2022.godine u PS Travnik je prijavljeno da je od strane nepoznatog izvršitelja ili više njih u ulici Šehida, općina Travnik ukradeno putničko motorno vozilo marke Peugeot, vlasništvo O.K. iz Travnika. Također, dana 09.11.2022. godine u PS Travnik je prijavljeno da je od strane nepoznatog izvršitelja ili više njih u mjestu Turbe, općina Travnik ukradeno putničko motorno vozilo marke VW Golf II, vlasništvo H.I. iz Travnika.

Operativnim radom na terenu policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik su došli do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje predmetnih kaznenih djela E.M. rođen 1995. godine, M.B. rođen 1984. godine i M.M. rođen 1993. godine, svi iz Travnika.

U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje na dokumentiranju i dokazivanju predmetnih kaznenih djela.

JAVNI RED I MIR

Evidentirana su 2 slučaja narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST  PROMETA

Evidentirane su 4 prometne nesreće u kojima je 1 osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 429 prekršajnih naloga, od kojih su 262 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.