spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

U petak službeno otvorenje zimske turističke sezone na području Srednjobosanske županije

- Oglasi -

Zimska turistička sezona 2022/2023 na području Srednjobosanske županije u organizaciji Turističke zajednice ŽSB bit će službeno otvorena u petak, 16. prosinca uz dvodnevnu zabavu u okviru Šankanja na Vlašiću.

Svečana ceremonija otvorenja zimske turističke sezone održat će se u hotelu Sunce na Vlašiću sa početkom u 15 sati. Nakon obraćanja zvanica biće upriličeno i otvorenje izložbe fotografija i dokumenata “Babanovac, srce planine Vlašić” u organizaciji Županijskog arhiva Travnik. Iz Turističke zajednice ističu da posjetitelje na Vlašiću, 16. i 17. prosinca, uz zabavan dnevni program, druženje sa Djeda Mrazom, igrama bez granica na snijegu, kao i koncerte populanih regionalnih glazbenih zvijezda u okviru manifestacije “Šankanje” koju organizira Sol Azur-Buena Vista, očekuje najveći ski opening ove zime u Bosni i Hercegovini. Jedanaesto jubilarno izdanje najvećeg zimskog festivala u Bosni i Hercegovini, popularno Šankanje ove godine na Vlašić dovodi popularne regionalne glazbene zvijezde Acu Pejovića, Nenu Murića, Džejlu Ramović, Amela Ćurića, Mirzu Selimovića i druge.

“I ova zimska turistička sezona svim zaljubljenicima u zimske sporstko-rekreativne aktivnosti i sadržaje na Vlašić sasvim sigurno donosi odličnu zabavu i vrhunski doživljaj prilagođen svim generacijama”, kazao je direktor Turističkog ureda Turističke zajednice ŽSB Miroslav Matošević

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.