spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
-3.7 ° C
-3.7 °
-3.7 °
95 %
0.7kmh
100 %
Pon
5 °
Uto
3 °
Sri
6 °
Čet
7 °
Pet
2 °

U Travniku otvoren hotel, bh. gospodarski div uložio 10 milijuna KM

- Oglasi -

Jedan od simbola grada Travnika Hotel „Lipa“ od jučer je zasjao u punom sjaju zahvaljujući velikoj investiciji i velikom naporu koji su učinili u Kompaniji „Bajra“ da ovaj objekt danas izgleda bolje nego kada je prvi put otvoren, objavio je Travnik-grad.

Od kupovine starog i devastiranog objekta do danas Mesna industrija „Bajra“ Travnik investirala je u njega 10 milijuna konvertibilnih maraka.

Rezultat je suvremeni hotel sa 59 soba i 127 kreveta opremljene po najvišim europskim standardima. Riječ je o tri apartmana, 32 delux i 24 superior sobe, te osiguranom parking prostoru sa 50 mjesta.

Obnova Hotela „Lipa“ samo je jedan u nizu projekata ove kompanije. Naime, obitelj Haseljić prije 8 godina je uložila ogromna sredstva u još jedan simbol Travnika, a riječ o objektu „Oficirskog doma“ ili „Konaka“ koji je također bio devastiran i zapušten, a danas je na ponos svim Travničanima.

Nove investicije

Investicije ovdje ne završavaju jer slijedi nova investicija u središtu Travnika nedaleko od ovog mjesta, a riječ je o  stambeno – poslovnom objektu vrijednom 5 milijuna konvertibilnih maraka. Kompanija „Bajra“ i dalje nastavlja sa investicijama širom Bosne i Hercegovine, a poseban akcent bit će na investicijama u Travniku gdje je i sjedište kompanije.

Kompanija „Bajra“ zapošljava 800 radnika u svojim pogonima, maloprodaji, na farmama, u transportu, te u ugostiteljskim objektima.

MI „Bajra“  je izgradila brend u proizvodnji mesa, a proizvode ove kompanije možete naći u trgovinama širom BiH, ali i u zemljama u okruženju.

Danas je to kompanija koja ima  najsuvremeniju proizvodnju sa implementiranim standardima i procedurama Halal, HACAP i ISO Standardima.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.