spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
16 ° C
16 °
16 °
93 %
1.7kmh
100 %
Pon
17 °
Uto
17 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
20 °

Udruga bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten dobila novo vodstvo

- Oglasi -
- Oglasi -

Udruga bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten danas je na Kupresu održala izvještajno – izbornu Skupštinu, te dobila novo vodstvo Udruge. Skupu je među članovima i gostima, nazočilo i izaslanstvo dužnosnika HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, koje je predvodio predsjednik dr. Dragan Čović. U izaslanstvu su bili i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i glavni tajnik HDZ-a BiH Miljana Glamuzina.

Pozdravni govor održao je predsjednik udruge Udruge Bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten Marijan Klaić, koji je pozdravio uvažene goste te predstavio izvješće o radu Udruge.

- Oglasi -

Obraćajući se nazočnima predsjednik Čović zaželio je uspješan rad izvještajno – izborne Skupštine Udruge Bosanskohercegovačkih Hrvata “Prsten” te je unaprijed čestitao novoizabranom vodstvu.

- Oglasi -

Svojim aktivnostima pokazujete brigu jedni za druge, brigu za Hrvate u Bosni i Hercegovini ali i u Hrvatskoj. Nastavimo baštiniti i čuvati tradiciju, kulturu, gospodarske suradnje, druženja i humanitarno djelovanje Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. S jasnim ciljem i u zajedništvu nastavimo dalje raditi i graditi projekte i stvarati nove vrijednosti za Hrvate u Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj poručio je, između ostalog, predsjednik Čović, ističući jasnu potporu vodstvu Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten u budućem djelovanju.

Prilikom izbora, za novog predsjednika Udruge Bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten, jednoglasno je izabran Svjetlan Stanić, dok je dosadašnji predsjednik Marijan Klaić proglašen počasnim predsjednikom.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE