spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
3.7 ° C
3.7 °
3.7 °
98 %
1.2kmh
100 %
Čet
4 °
Pet
8 °
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
13 °

Uprava za indirektno oporezivanje BiH daje 1,5 milijuna KM za video nadzor na graničnim prijelazima

- Oglasi -
- Oglasi -

Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH potrošit će novih 1,5 milijuna KM za rekonstrukciju i nadogradnju video nadzora na graničnim prijelazima i objektima koje ova institucija koristi.

Ponuđena cijena obuhvaća troškove nabavke, isporuke i instaliranja opreme, a rok isporuke je 120 dana dana potpisivanja ugovora.

- Oglasi -

„Predmet nabavke je rekonstrukcija i nadogradnja video nadzora na graničnim prijelazima i objektima koje koristi UIO, nadogradnja softvera, te nabavka rezervnih dijelova i rezervne opreme. Ukupna procijenjena vrijednost javne nabavke iznosi 1.282.051 KM bez PDV-a“, navedeno je u natječajnoj dokumentaciji.

- Oglasi -

Zainteresirane tvrtke ponude mogu dostaviti najkasnije do 23. studenog 2022. godine. U UIO za CAPITAL su rekli da je riječ o nabavci video nadzora za granične prijelaze na kojima video nadzor još ne postoji. „To je nabavka kojom će se riješiti lokacije na kojima još nismo imali instaliran video nadzor“, kazali su u UIO. Podsjećamo, CAPITAL je nedavno pisao da je veliki broj kamera, koje su prije tri godine na graničnim prijelazima u BiH postavili banjalučki „Prointer ITSS“ i „Agencija Kamir“ iz Širokog Brijega, danas u kvaru. Zbog toga je UIO iz proračuna tražila 4,5 milijuna KM za njihovo održavanje u ovoj i iduće dvije godine.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.