spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2.9 ° C
2.9 °
2.9 °
88 %
1.5kmh
100 %
Uto
3 °
Sri
4 °
Čet
5 °
Pet
7 °
Sub
8 °

Važna obavijest iz Osnovne škole “Bila” u vezi s izgradnjom brze ceste Lašva-Nević Polje

- Oglasi -
- Oglasi -

Iz poduzeća HI HERING d.d., a koji izvode radove dijela brze ceste Lašva – Nević Polje, Osnovnoj školi “Bila” upućena je obavijest o zadržavanju trećih osoba u zoni gradilišta. OŠ Bila, odnosno učenike koji putuju na relaciji Mali i Veliki Mošunj – Škola, a pogotovo učenike pješake koji idu u školu iz tih mjesta poduzeće HI HERING obavještava o sljedećem:

  • Da se školama i predstavnicima lokalne zajednice skrene pozornost, da se na izlazu sa regionalnog puta M5 prema čvorištu “Mali Mošunj” strogo poštuju sve mjere zaštite koje su postavljene prema načinu obilježavanja za dnevni i noćni režim prometa.
  • Da se u cilju zaštite sigurnosti učenika, roditelja i drugih prolaznika izmjesti postojeće autobusno stajalište sa čvorošta “Mali Mošunj” (iz područja Ratkovića) na nižu lokaciju puta prema kamenolomu “Kalvarija” na sigurno mjesto ili na neko drugo mjesto prema uputi nadležnih.
  • Da se po točki dva odmah obavijesti predstavnik Mjesne zajednice Bila i predstavnik Vijeća roditelja.
  • Da policijski službenici kontroliraju poštivanje postavljene privremene regulacije prometa i ograničenja brzine sukladno Planu privremene regulacije prometa. O svemu ovome OŠ Bila je već poduzela odgovarajuće mjere, a mole i pozivaju sve da se strogo pridržavaju gore navedenog, da se čuvaju (pogotovo učenici koji pješače) kada prolaze kroz to gradilište i da se na istom ne zadržavaju.
- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.