spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
5.1 ° C
5.1 °
5.1 °
95 %
1.3kmh
100 %
Ned
5 °
Pon
7 °
Uto
6 °
Sri
5 °
Čet
6 °

VELIKI USPJEH VITEŽANINA: Pobjednik 6. Skakavac traila naš Nikola Čuić

Nakon 5 sati trčanja po prilično blatnjavom terenu, najbrži je bio Vitežanin Nikola Čuić

- Oglasi -
- Oglasi -

Tradicionalna brdska utrka Skakavac trail održana je jučer po šesti put, sa startom u samom srcu Spomenika prirode Skakavac. 

Oko 200 sudionika natjecalo se u četiri discipline. Manfestacija je počela u 8 sati ujutro, startom Maratona, a završila u popodnevnim satima. Najduža dionica, maratonska utrka od 43,800 metara i 2,300 m uspona kroz predjele Skakavca, Bukovika, Crepoljskog i Babinog potoka, bila je ujedno i tehnički najzahtjevnija. Nakon 5 sati trčanja po prilično blatnjavom terenu, cilju su se približili najbrži: Nikola Čuić (1), Sanel Uzunović (2) u Neven Cicović (3), dok je u ženskoj konkurenciji najbolja bila Zoe Humel (1), a zatim Maja Urban (2).   

Foto: Nikola Čuić
- Oglasi -

Na polumaratonskoj utrci koja je startala u 10,00 najbrži su bili: Esmir Brodlija (1), Mahir Šabić (2) i Vehid Bilinović (2), dok je poredak žena: Alma Alijagić (1), Josipa Baković (2) i Gabriela Potapowicz (3). Ovogodišnja novost Skakavac Traila je rekreacijska utrka na 8 kilometara, na kojoj su slavili: Sergej Vlaški (1), Mensur Brkičević (2) i Faris Mehmedović (3), a u ženskoj konkurenciji Emina Begić (1), Blanka Zahajska (2) i Azra Muftić (3). 

- Oglasi -

Najsimpatičnija utrka, Kanikros utrka sa psima na 7 kilometara također je imala svoje pobjednike. U Ženskoj konkurenciji najbolja je bila Jasna Hadžimehmedović Bekrić (1), a zatim Aida Fehimović (2) i Elma Rovčanin – Ostrogorac (3), dok su u muškoj konkurenciji slavili Karl Wurster (1), Davorin Sekulić (2) i Oliver Jović (3). Osim trkačkih sadržaja, ovogodišnji Skakavac trail ponudio je i prateće aktivnosti. Na izložbi umjetničkih slika svoje radove su izložile Tamara Vučinić, Mersiha Šehić i Dragana Seferović-Pilav. Održana je sesija joge, a priređeno je i druženje za trkače i veliki broj navijača.   Utrka je održana u organizaciji Planinarskog društva Skakavac. 

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.