spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
21.2 ° C
21.2 °
21.2 °
82 %
1.1kmh
58 %
Sri
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
30 °
Ned
25 °
spot_imgspot_img

Vitez trčao za svjetski dan bubrega, više od 200 sudionika utrke

- Oglasi -
- Oglasi -

Održana je 3.Viteška utrka “Vitez trči za svjetski dan bubrega”.
 
U povodu obilježavanja svjetskog dana bubrega, koji se inače održava svakog drugog četvrtka u mjesecu ožujku događaji i aktivnosti traju kroz cijeli treći mjesec. Danas je to bio “šlag na tortu”, a to je Viteška utrka koja je okupila oko 200 trkača/natjecatelja i 400do 500 građana općine Vitez kao navijača koji su sudionicama utrke pružili podršku pljeskom i bodrenjem na startu i finišu utrke.

U seniorskoj kategoriji prva mjesta su zauzeli državni prvaci, Amela Trožič i Uroš Gutić, a pored seniorske kategorije, nagrade su podijeljene za najbolje juniorke i juniore te veteranke i veterane.

“Danas je Vitez bio BiH u malom jer smo imali sudionike utrke iz raznih gradova naše države.
Utrka je okupila veliki broj mladih te rekreativaca što nam je posebno drago, jer je ovaj događaj posvećen prvenstveno prevenciji bubrežne bolesti a to su prije svega tjelesna aktivnost te zdrava prehrana. Želimo se zahvaliti svima koji su podržali održavanje ovog događaja, posebno našim sponzorima, donatorima, pokroviteljima i pojedincima bez čije pomoći ne bi bilo moguće organizirati ovaj jako značajan događaj. 4.Vitešku utrku zakazujemo za 26.03.2023″, navode u priopćenju organizatori.

- Oglasi -

SVI REZULTATI SU DOSTUPNI OVDJE

- Oglasi -

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE