spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
8.6 ° C
8.6 °
8.4 °
97 %
1kmh
100 %
Sub
9 °
Ned
13 °
Pon
17 °
Uto
17 °
Sri
20 °

Vozači gradskog i međugradskog prijevoza ogorčeni na nove usporivače u Vitezu

spot_img

Već nekoliko dana od postavljanja usporivača tzv. ležećih policajaca po prometnicama naše općine, ne prestaju komentari i informacije u svezi istih.

Mišljenja javnosti su podijeljena, stanovnici koji žive u naseljima gdje su usporivači postavljeni, odobravaju njihov izgled i funkcionalnost, dok vozači i ostali sudionici u prometu negoduju i kako se može iščitati, ogorčeni su te traže uklanjanje usporivača.

Danas smo u porukama koje su nam pristigle te komentarima koje smo pročitali, mogli zaključiti i da su vozači gradskog i međugradskog prijevoza razočarani izgledom postavljenih usporivača, pogotovo onih u ulici Stjepana Radića kod Motela “Bor”.

Za njih vozači kažu da nigdje, diljem BiH, susjednih zemalja i šire, nisu naišli na slične usporivače te smatraju da se pod hitno moraju postaviti sukladno propisima i smjernicama prikazanim u Direkciji cesta FBiH.

Što će na kraju biti sa usporivačima postavljenim na viteškim prometnicama, ostaje nam za vidjeti, a iz nadležne općinske Službe za poduzetništvo i lokalni razvoj rečeno je da će se angažirati stručnjaci za navedeno područje i istražiti jesu li postavljeni po propisima.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.