spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2 ° C
2 °
2 °
94 %
1.4kmh
100 %
Uto
2 °
Sri
4 °
Čet
5 °
Pet
7 °
Sub
8 °

Zanimljiva akcija bh. gradskog prijevoza: Plastične boce zamijenite za voznu kartu

- Oglasi -
- Oglasi -

Poduzeće GRAS je, u suradnji sa Ministarstvom prometa ŽS, postalo partner u projektu “Recikliraj i osvoji”.

Radi se, kako su rekli, o izuzetnom zanimljivom i korisnom projektu koji se po prvi put implementira u našem gradu, a ima za cilj očuvanje i zaštitu životne sredine.

- Oglasi -

,,Svojim sudjelovanjem u ovoj značajnoj akciji građani su u mogućnosti, između ostalog, osvojiti tiket za besplatnu vožnju u vozilima GRAS-a. Da bi ste osvojili ovu nagradu postupak je vrlo jednostavan. Dakle, svi građani koji sakupe deset reciklažnih jedinica, plastičnih, aluminijskih ili staklenih boca, potrebno je da iste odlože u reciklomat i izaberu nagradu poduzeća GRAS -tiket za beplatnu vožnju”, kažu iz GRAS-a.

- Oglasi -

Reciklomati su, dodaju, postavljeni na tri lokacije, i to ispred SCC-a, Grand centra na Ilidži i u krugu poduzeća Rad.

,,Nakon odlaganja ambalažnog otpada i izbora nagrade GRAS-a, slijedi printanje tiketa koji mogu koristiti prilikom vožnje u bilo kojem vozilu i na bilo kojoj liniji poduzeća GRAS. Važno je da korisnici sačuvaju printani tiket jer će isti koristiti kao voznu kartu. Ukoliko sakupite 20, 30 ili više boca u mogućnosti ste da dobiti dvije, tri ili više karata za prijevoz”, dodaju iz GRAS-a.

Kao društevno odgovorno poduzeće, GRAS je u suradnji sa Ministarstvom prometa ŽS sa velikim zadovoljstvom prihvatio partnerstvo u ovom projektu sa ciljem podizanja ekološke svjesti građana.

,,Ovo je svojevrstan poklon svim našim korisnicima i građanima koji na odgovoran način sudjeluju u očuvanju životne okoline što ima direktnu korist za sve nas, a prije svega u zaštiti zdravlja ljudi, očuvanju prirodnih resursa i podizanju svjesti o važnosti reciklaže, posebno među djecom predškolskog i školskog uzrasta”, zaključuju iz GRAS-a.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.