spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
1.4 ° C
1.4 °
1.4 °
81 %
1.4kmh
98 %
Ned
1 °
Pon
5 °
Uto
4 °
Sri
6 °
Čet
5 °

Započinju mise zornice u Vitezu: Evo rasporeda zornica i adventskih ispovijedi

- Oglasi -

Za tjedan koji je pred nama, kao i važne informacije poput adventskih ispovijedi u našoj župi, iz Župnog ureda Vitez stižu župne obavijesti koje prenosimo u nastavku.

Danas je prva nedjelja adventa, mlada nedjelja. Mise su po redovitom rasporedu. Danas počinje advent, vrijeme priprave za Božić. Mise zornice ćemo slaviti svakim radnim danom u 6 sati ujutro u župnoj crkvi i u Krušćici. Naravno, neće se slaviti uobičajene jutarnje mise u 8 sati u župnoj crkvi. Jutarnja misa kod sestara Služavki Malog Isusa na Stanici bit će u 7 sati. U utorak su Svi sveti Franjevačkog reda. U utorak će u župnoj dvorani biti i redovita mjesečna tribina nakon večernje svete mise. U srijedu je sv. Andrija, apostol. U petak je prvi petak, a u subotu prva subota u mjesecu. Također u petak, 2. prosinca, duhovni zborovi koji djeluju u našoj župi upriličit će koncert adventske i božićne glazbe nakon večernje mise u župnoj crkvi. SIjedeća nedjelja je druga nedjelja adventa. Mise su po redovitom rasporedu.

Adventske ispovijedi

lza druge nedjelje adventa (sljedeće nedjelje) ispovijedat će se bolesni i nemoćni u našoj župi po sljedećem rasporedu: 5. prosinca: Stara Bila, Veliki i Mali Mošunj; 6. prosinca: Očice, Gaćice, Kamenjače, Stari Vitez, Divjak, Gornja i Donja Večeriska; 7. prosinca: Jardol, Krčevine, Krušćica, Grad i Podgradina; 8. prosinca: Dubravica, Rijeka, Šantići i Nadioci; 14. prosinca: Domovi za starije i nemoćne osobe “Eden” i “Sv.Josip”

Velika ispovijed u našoj župi bit će 10. prosinca u župnoj crkvi, Dubravici, Krušćici, Topali, a 13. prosinca u Mošunju.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.