spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
vedro
24.6 ° C
24.6 °
24.5 °
34 %
0.3kmh
6 %
Pet
22 °
Sub
27 °
Ned
30 °
Pon
21 °
Uto
19 °

Najveća poliklinika u BiH uskoro otvara u Vitezu

spot_img

Najveća privatna zdravstvena ustanova u BiH, Eurofarm Centar poliklinika pustila je u rad dvije nove poslovnice u Mostaru i Međugorju, a do kraja 2021. otvara nove poliklinike i u Trebinju i Vitezu, te planira povezivanje sa medicinskom grupacijom Univerziteta u Sarajevu.

Lanac Eurofarm Centar poliklinika u BiH može se pohvaliti tradicijom dugom 22 godine u pružanju usluga u oblasti primarne i specijalističko-konsultativne zdravstvene zaštite, a djeluje u sklopu vodećeg poslovnog koncerna, ASA Grupacije.

Od osnivanja do danas, osiguravaju visoko kvalitetne i sveobuhvatne zdravstvene usluge od strane najeminentnijih stručnjaka iz oblasti zdravstva, koji u vrlo kratkom vremenskom roku mogu provesti kompletnu evaluaciju zdravstvenog stanja pacijenata i to bez čekanja i na jednom mjestu.

Prema riječima prim. mr. ph. Šukrija Huseinovića, izvršnog direktora Eurofarm Centar poliklinika, imaju ambiciozna i realna očekivanja u pogledu širenja i modernizacije postojećih resursa i otvaranja novih poslovnica.

Povezivanje sa medicinskom grupacijom Univerziteta u Sarajevu

„U BiH poslujemo na devet lokacija, u šest gradova u BiH. Imamo poliklinike u Visokom, Tuzli, Goraždu, Bugojnu, tri lokacije u Sarajevu, kao i dvije nove poliklinike u Mostaru i Međugorju. Zadržavajući kontinuitet, u 2021. ćemo biti prisutni u četiri nova grada: Vitez, Mostar, Trebinje i Međugorje. Naše poliklinike u Mostaru i Međugorju već su počele s radom, a do kraja 2021. otvaramo i poliklinike u Trebinju i Vitezu. Također, do kraja ove godine planiramo i povezivanje sa medicinskom grupacijom Univerziteta u Sarajevu. Za nas će 2021. biti jako uspješna investiciona godina sa dobrim poslovnim rezultatima“, istakao je Huseinović

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.