spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
vedro
28.1 ° C
28.1 °
28.1 °
48 %
0.3kmh
0 %
Pon
33 °
Uto
33 °
Sri
34 °
Čet
33 °
Pet
34 °
spot_img

SEZONSKE ALERGIJE: Internacionalna ljekarna provodi niz aktivnosti ovoga tjedna

- Oglasi -
- Oglasi -

Proljeće obično znači povratak aktivnostima na otvorenom i dulji boravak u prirodi. Međutim koliko god takvo vrijeme bilo pozitivno i olakšavajuće, s druge strane može izazvati razne zdravstvene probleme.

Stoga, JU „Internacionalna ljekarna/apoteka“ Vitez, kroz veliki broj informativnih sadržaja za potencijalne tegobe koje se kod pojedinaca javljaju u proljetnom periodu će Vam pomoći da uživate u zdravom početku sezone.

Kroz cijeli mjesec travanj za Vas su osigurali savjetovanje za očuvanje zdravlja, podizanje njegove kvalitete te promicanje zdravog načina života.

“Proljeće je pred nama te počinje sezona najčešćih alergena, koji izazivaju alergije. Osobama koje imaju dokazanu preosjetljivost na neki od alergena korisno je poznavati preventivne mjere koje mogu smanjiti izloženost alergenu i umanjiti količinu simptoma. Oni koji u ovo vrijeme imaju simptome peludne groznice, poput svrbeža i suzenja očiju, curenja i svrbeža nosa, kihanja, kašljanja i sličnoga, trebaju posumnjati na moguću alergijsku podlogu. Kroz ovaj tjedan upoznat ćemo Vas s proizvodima koji značajno smanjuju simptome alergija”, najavili su iz JU Internacionalna ljekarna svoje aktivnosti.

- Oglasi -
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE