spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
0.3 ° C
0.3 °
0.3 °
88 %
1.3kmh
92 %
Pon
-0 °
Uto
3 °
Sri
7 °
Čet
7 °
Pet
4 °

Mostarski studenti upozoreni uoči dolaska velikih vrućina

- Oglasi -

Mostarski studenti upozoreni su na način odijevanja tijekom boravka na svom fakultetu zbog dolaska ljetnih mjeseci.

,,S obzirom da nam dolaze topliji dani i kako nastupa vrijeme ljetne garderobe, Unija studenata je odlučila da sve studente i zaposlenike univerziteta podsjeti o Kodeksu ponašanja i odijevanja na Univerzitetu Džemal Bijedić u Mostaru”, naveli su iz Unije studenata.

Studenti svoje kolege, ali i osoblje, podsjećaju na poštivanje ‘Kodeksa ponašanja i odijevanja na Univerzitetu Džemal Bijedić u Mostaru’, koji je usvojen u siječnju 2020. godine. Kodeksom se, navode iz Unije, definiraju različite odredbe i pravila, ”a između ostalog, mi se pozivamo na sljedeće članove, koji definiraju pravila odijevanja”.

Tako su citirali Član 6. Kodeksa vezanim za Pravila odijevanja zaposlenika, suradnika i studenata, u kojima se navodi kako ”zaposlenici, suradnici i studenti su dužni biti uredni i prikladno odjeveni, tako da svojim izgledom ne narušavaju ugled Univerziteta”, prenosi Bljesak.info.

Dodaju kako je Kodeksom predviđen poslovno- ležerni stil odijevanja. Iz Unije studenata upozorili su svoje kolege i osoblje na ”Zabranu neprikladnog odijevanja za uposlenike, suradnike i studente”. U toj zabrani navedeno je da ” ne nose odjevne predmete koji imaju upadljivi, izazovni i napadni dekolte ili otkrivaju stomak ili leđa”. Zabranjeno je i da ”nose majice bez rukava, odjeću na bretele, prozirnu i tijesnu odjeću, mini suknje, bermude i šorc te da nose papuče, sandale koje otkrivaju prste i bose noge”.

Nadalje navode kako je zabranjeno studentima, suradnicima i osoblju da ”nose odjeću s porukama koja vrijeđa osjećaje drugih, nose hlače koje otkrivaju donje rublje te da nose policijske ili vojne odore”.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.