spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
4.2 ° C
4.2 °
4.2 °
98 %
1.6kmh
100 %
Čet
4 °
Pet
8 °
Sub
10 °
Ned
8 °
Pon
13 °

Natječaj za stipendije: HKO “Kruh sv. Ante” raspisao poziv

- Oglasi -
- Oglasi -

Fond „Kap dobrote“ HKO „Kruh sv. Ante“ raspisuje natječaj za sve mlade osobe iz Bosne i Hercegovine koje studiraju na sveučilištima u BiH i koji su ostvarili solidan uspjeh u proteklom razdoblju.

Prijavnicu za Natječaj preuzmi ovdje

- Oglasi -

PRAVO NA NATJEČAJ IMAJU SVE MLADE OSOBE IZ BIH, KOJE STUDIRAJU NA SVEUČILIŠTIMA U BOSNI I HERCEGOVINI i ostvarili su solidan uspjeh u protekloj studijskoj ili srednjoškolskoj godini. Osnovni kriteriji:- Redovit upis na fakultet, za akademsku 2022./2023.;- Slabije imovinsko stanje obitelji;- Talentiranost i uspjeh u školovanju;- Volonterski rad.

- Oglasi -

PREDNOST IMAJU MLADI STUDENTI I STUDENTICE KOJI VEĆ OBAVLJAJU VOLONTERSKI RAD U HKO „KRUH SV. ANTE“ I PROŠLOGODIŠNJI STIPENDISTI FONDA „KAP DOBROTE“.Kandidati trebaju dostaviti sljedeću dokumentaciju:- Popunjen aplikacijski formular Fonda (može se preuzeti na našoj web stranici www.kruhsvetogante.com ili u Franjevačkom studentskom domu, Zagrebačka 18.);- Kopija osobne karte ili CIPS potvrda;- Zamolba sa kratkim životopisom;- Uvjerenje od Visokoškolske ustanove da je osoba redovan/na student/ica u akademskoj 2022./2023. (ovjereni obrazac uvjerenja sa fakulteta); Potvrdu o uspjehu u prošloj akademskoj godini (ovjeren ispis ocjena);-Za studente koji su upisali prvu godinu studija potrebne su ovjerene kopije svjedodžbi od sve 4 godine i završnog (maturskog) ispita, te potvrda o upisu na fakultet (ukoliko potvrda još uvijek nije dostupna priložiti rang listu);-Ovjerena kućna lista; Potvrda o primanjima obitelji (za svakog člana s kućne liste): potvrda o visini zadnje plaće (kopija platne liste), kopija zadnjeg izreska mirovine, potvrda o neuposlenosti (od ureda za upošljavanje) ili dokaz o nekom drugom izvoru primanja (ovjerena izjava o tome čime se obitelj uzdržava – na primjer socijalne pomoći ili iz nekog drugog izvora prihoda);- Potvrdu o stupnju invalidnosti izdanu od strane nadležne Komisije (osobna, za roditelja ili staratelja);- Potvrde ili preporuke od nadležnih osoba i institucija za one koji su u posljednjih 12 mjeseci obavljali volonterski rad; Potvrda visoko-školske ustanove o studiranju brata/sestre.

ROK ZA PRIJAVU: Prijave se primaju isključivo od 20.10. do 04.11. 2022. Prijave dostavljati osobno ili putem pošte na adresu: Franjevački studentski dom, Zagrebačka 18, 71000 Sarajevo. Nemaju pravo: Natječaja studenti koji primaju stipendiju iz drugog fonda. Lista dobitnika će biti postavljena na oglasnoj ploči u Domu, te na web stranici: www.kruhsvetogante.com

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.