spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
vedro
33.2 ° C
33.2 °
33.2 °
40 %
3kmh
0 %
Uto
32 °
Sri
35 °
Čet
33 °
Pet
34 °
Sub
28 °
spot_imgspot_img

NOVI MEĐUNARODNI USPJEH/ Mladi viteški glazbenici osvojili visoku II. nagradu

- Oglasi -
- Oglasi -

Na prestižnom pijanističkom natjecanju Matusja Blum koje se održava u Sarajevu, mladi viteški glazbenici Goran Kuzmanović i Amar Helda u klasi profesorica Anite Laštro i Ivane Kuzmanović u drugoj kategoriji klavirskih dua osvojili su visoku II. nagradu (94,33).

Internacionalno pijanističko natjecanje Memorijal Matusja Blum se održava u organizaciji Udruženja kreativne i kulturne industrije MUK u periodu od 4. do 8. svibnja 2022. godine uz suradnju sa JU OMŠ „Mladen Pozajić“ Sarajevo, SMŠ Sarajevo, Muzičkom akademijom Univerziteta u Sarajevu, Univerzitetom u Sarajevu i Jevrejskim kulturno prosvjetnim humanitarnim društvom „La Benevolencija“.
Ovim natjecanjem se obilježava osobnost i djelo Matusje Blum koja je punih šest desetljeća živjela i radila u Sarajevu i ostavila duboki trag u klavirskoj pedagogiji na prostoru Bosne i Hercegovine, bivše Jugoslavije i šire.

- Oglasi -

Čestitamo Goranu i Amaru te njihovim nastavnicama jer svojim uspjesima na najbolji način promoviraju našu glazbenu školu, poručuju iz OGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE