spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
raštrkani oblaci
18.4 ° C
18.4 °
18.4 °
74 %
2.2kmh
36 %
Uto
30 °
Sri
32 °
Čet
36 °
Pet
30 °
Sub
21 °

NOVO: Realiziran projekt otvorene biblioteke u Vitezu, građanima na raspolaganju

- Oglasi -
- Oglasi -

Fondacija SHL ( Schüler Helfen Leben) radi na strani mladih u BiH, pružajući im mogućnost da uče, povežu se i razmjene svoja iskustva sa svojim vršnjacima unutar i izvan zemlje, pomaže mladim ljudima u realizaciji svojih planova i ideja.

Učenica Osnovne škole ,,Vitez” u Vitezu Sajra Zukan, 17.6.2022. uspješno je kompletirala svoj projekt pod nazivom ,,Open Library” uz njihovu pomoć. Nakon odslušanog seminara, i volonterskih akcija, projekt otvorene biblioteke je realiziran u Vitezu.

- Oglasi -

Sam projekt se bazira na razmjeni knjiga.
Građani Viteza će slobodno uzimati, čitati i na kraju vraćati pročitane knjige koje su posudili iz otvorene biblioteke koja će biti dostupna svima i u svako doba dana.
Pozivamo vas da posjetite našu biblioteku te da se aktivno uključite zarad bolje, praktičnije i zanimljive edukacije kako mladih ljudi u Vitezu, tako i kompletne lokalne zajednice.
Ovim putem se zahvaljujemo Fondaciji SHL na odabiru projekta, kao i našoj učenici Sajri i mentorici nastavnici Lamiji Okan na uspješno osmišljenom i realiziranom projektu koji će koristiti naši sugrađani, poručuju iz škole.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.