spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
vedro
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
76 %
1.2kmh
0 %
Uto
33 °
Sri
35 °
Čet
33 °
Pet
34 °
Sub
25 °
spot_imgspot_img

Odličan uspjeh mladog Vitežanina na natjecanju u Sarajevu

- Oglasi -
- Oglasi -

U periodu od 8. do 10.5.2022. godine u Sarajevu je održano deveto državno natjecanje srednjoškolaca u poduzetništvu, pod nazivom Munja Business Challenge.

Ukupno se natjecalo 60 srednjoškolaca u 12 timova iz cijele Bosne i Hercegovine, a stručni žiri je izabrao četiri najbolja tima koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na regionalnom natjecanju “Poslovni izazov Zapadnog Balkana” (uz sudjelovanje Srbije, Crne Gore i Hrvatske) koje će biti održano od 31.5. do 1.6.2022. godine.

- Oglasi -

Timovi su imali zadatak da osmisle biznis proizvod ili uslugu koja se temelji na recikliranju ili/i ponovnom korištenju otpadaka od hrane, s kojima se stvara nova vrijednost. Biznis je morao biti profitabilan, ali i izvodiv u Bosni i Hercegovini. Prvo mjesto sa svojim timom osvojio je učenik MSŠ Vitez Elmedin Karić.

- Oglasi -

“Ovim putem želimo iskazati svoju podršku, ponos, radost…što u našoj školi, u našem gradu imamo ovakvog učenika, koji može biti uzor i primjer mnogim mladim ljudima ne samo po svojim uspjesima, nego i po odgoju, poštovanju, ponašanju…ponosni smo na tebe. Hvala ti što si donio sreću, radost u našu školu”, poručuju iz MSŠ Vitez.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE