spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
raštrkani oblaci
18.4 ° C
18.4 °
18.4 °
74 %
2.2kmh
36 %
Uto
30 °
Sri
32 °
Čet
36 °
Pet
30 °
Sub
21 °

OŠ ,,Bila” osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju na natječaju za najkreativniji rad „Škola iz snova“

- Oglasi -
- Oglasi -

Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje/Državna organizacija za podršku eTwinning-u u BiH je pozvala sve eTwinner-e, a i one koji to nisu, da sudjeluju na izboru najboljih ideja i kreativnih prijedloga na temu „Škola iz snova”.

Djelatnice Osnovne škole ,,Bila” Mirjana Marković i Eva Rajković koje svoje učenike uključuju u zanimljive eTwinning projekte pozvale su svoje kolegice da sa svojim učenicima maštaju o svojoj školi iz snova što je rezultiralo izuzetno kreativnim i zanimljivim radovima. Moramo dodati da smo uživali maštajući o svojoj školi iz snova i dobro se zabavili, poručili su iz škole.

- Oglasi -

Svoju „Školu iz snova“ predstavili su učenici 1. a, 2. b, 3. a i b, 4. a i c, 5. a, 6. a i b, 8. a i b i 9. a i b razreda sa svojim mentorima: učiteljicama Kristinom Katava- Mlakić, Anom Kapetan, Sandrom Drmić, Indom Marković, Ivanom Mišković i Evom Rajković te nastavnicama: Mirjanom Marković, Julijanom Omazić i Tanjom Nikolić.

- Oglasi -

Pobjednički rad je video– kolaž likovnih, literarnih i video radova i poruka učenika, roditelja i nastavnika, a u jednom zajedničkom videu prezentirala ih je učiteljica Eva Rajković.

eTwinning tim je pregledao sve pristigle radove obraćajući posebnu pažnju na usvojene kriterije (kreativnost i originalnost, suradnja, poruke, upotreba različitih IT alata, tehnika i zadanih formata te  kvaliteta). Istaknuli su da se u cjelokupnom procesu vidi ogromna podrška i ljubav svih nastavnika koji su sudjelovali u radu i zbog toga su svima koji su se prijavili odali jedno veliko priznanje.

Još jednom se pokazalo da je učenje, suradnja, kreativnost i dijeljenje dobrih praksi ključ uspjeha u odgojno- obrazovnom procesu.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.