spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Potpisani ugovori za dodjelu 159 stipendija: Stipendiju dobili svi koji su ispunili uvjete natječaja

- Oglasi -

Danas je u dvorani Općinskog vijeća u Vitezu održana svečanost potpisivanja ugovora o stipendiranju između Općine Vitez i studenata, korisnika stipendije kojih je ove godine čak 159, što je najviše do sada, a ono što je osobito važno je da su svi prijavljeni studenti, koji su ispunili uvjete natječaja dobili stipendiju. Za razdoblje od 10 mjeseci korisnicima stipendije pripast će iznos od po 100 KM mjesečno, ukupno 1 000 KM.

- Oglasi -

„Ove godine kroz Proračun smo izdvojili veći iznos nego je to bilo ranijih godina, a sve iz razloga jer želimo da svaki student iz Viteza, koji zadovoljava osnovne uvjete za dodjelu stipendije i dobije stipendiju. Držimo kako je ulaganje u obrazovanje i potporu mladim od izuzetnog značaja za razvoj društva u cjelini te ćemo u vremenu pred nama tražiti i dodatne vidove potpore ovoj populaciji“, kazao je općinski načelnik Boris Marjanović, prenosi Viteški.ba.

Uz načelnika danas su stipendiste i njihove roditelje pozdravili predsjednik Općinskog vijeća Hidajet Sivro te pomoćnica načelnika za društvene djelatnosti Marija Grabovac.

- Oglasi -

Ono što je posebno istaknuto prilikom uvodnih obraćanja je da stipendisti ostvaruju zapažene rezultate tijekom studija, među njima su i studenti koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, kao i studenti koji bilježe prosjek 5,0, navode iz Općine Vitez.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.