spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Učenici Srednje škole ,,Vitez” proteklog vikenda u Splitu

- Oglasi -

Tijekom proteklog vikenda, dok je kod nas vrijeme bilo promjenjivo i pretežno oblačno, učenici Srednje škole ,,Vitez” spustili su se u toplije krajeve uživati u proljetnom suncu i plavetnilu mora.

- Oglasi -

Naime, učenici I.1, I.2, II. 4 i dio odjela II.2 (izborna nastava) u organizaciji i pratnji svojih razrednica, profesorica Ljubice Radoš, Mirjane Krajine i Ivone Vinac, posjetili su suncem okupani Split, poručili su iz škole.

Predah od putovanja napravili su u Livnu, točnije u Franjevačkom samostanu posjetivški galeriju slika Gabrijela Jurkića i razgledajući umjetničke radove tog bosanskohercegovačkog likovnog umjetnika, jednog od najznačajnijih impresionista u Bosni i Hercegovini.

- Oglasi -

Svoje putovanje nastavili su u veseloj atmosferi te u prijepodnevnim satima stigli u Split uživati u slobodnom vremenu bez obveza i “priše”, plavetnilu mora i neba, zrakama sunca te zajedničkom druženju izvan školskih klupa.
Otkrili su da im je bilo prekrasno te u poštanski sandučić škole poslali nekoliko fotografija da se i drugi barem na ovaj način, prisjete lijepih školskih putovanja na kojima se stvaraju najljepše uspomene.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.