Vitez
isprekidani oblaci
-5 ° C
-5 °
-5 °
100 %
1.5kmh
75 %
Sub
-3 °
Ned
0 °
Pon
-1 °
Uto
3 °
Sri
3 °

DOZNAJEMO: Je li u planu rekonstrukcija benzinske crpke Ina u Vitezu i kada

Tema koja je u Vitezu dugi niz godina aktualna je pitanje općinskog javnog zemljišta te uređenja svih gradskih površina, a jedna od njih je i površina koju koristi BC Ina (Holdina d.o.o), a nalazi se na samome ulazu u Vitez. Kako se na tom mjestu već više mjeseci provode intenzivni građevinski radovi, a sve s ciljem bolje prometne povezanosti i uređenijeg dijela grada aktualizirano je i pitanje benzinske crpke Ina, koja će, sigurno je, vizualnim izgledom odudarati od modernog kružnog toka, nove BC TP Benz te uređene zgrade Napretka u Vitezu.

Prema katastarskim podacima Holdina u Vitezu posjeduje svega 18 metara četvornih dok je kao posjednik ostatka površine upisan PS Vitezit koji se trenutno nalazi u stečaju.

S ciljem informiranja javnosti kontaktirali smo Upravu HOLDINA d.o.o. iz koje su nam kazali kako su u redovnoj i konstruktivnoj komunikaciji i suradnji s predstavnicima relevantnih organa općine Vitez, te su aktivno sudjelovali u planiranju nekih od projekata koji se trenutno realiziraju u Vitezu.

Za čitatelje portala viteški.ba potvrdili su namjere da moderniziraju benzinsku crpku Ina te građanima Viteza poklone potpuno nov i bogato opremljen objekt.

KAO ŠTO VAM JE POZNATO, U TOKU JE PROCES RJEŠAVANJA NERIJEŠENIH IMOVINSKO-PRAVNIH ODNOSA U OPĆINI VITEZ, TE SMO OHRABRENI TOM ČINJENICOM. KAO KOMPANIJA KOJA JE PREKO 50 GODINA PRISUTNA U OVOJ OPĆINI, PO OKONČANJU OVOG PROCESA IMAMO SVAKU NAMJERU MODERNIZIRATI BENZINSKU CRPKU INA TE GRAĐANIMA VITEZA POKLONITI POTPUNO NOV I BOGATO OPREMLJEN OBJEKAT KOJI ĆE UKLJUČIVATI NAŠ GASTRO KONCEPT FRESH CORNER, TE PONUDU VISOKOKVALITETNIH CLASS PLUS GORIVA”, KAZALI SU IZ HOLDINE D.O.O.

Također, izrazili su zahvalnost općinskim vlastima na konstruktivnom dijalogu i dosadašnjoj suradnji.

NAJNOVIJE OBJAVE

- Advertisment -