Vitez
vedro
20 ° C
20 °
20 °
32 %
0.5kmh
0 %
Čet
19 °
Pet
19 °
Sub
9 °
Ned
8 °
Pon
9 °

DOZNAJEMO: Nakon godina mraka Hotel Vitez uskoro otvara svoja vrata u novom izdanju

Jedna od najimpozantnijih građevina u Vitezu, Hotel Vitez uskoro bi trebao otvoriti svoja vrata!

Vijest je to koja se već dugo kao neslužbena prepričava u viteškim kuloarima, a zasigurno će obradovati stanovnike Središnje Bosne te sve druge koji posjećuju ovaj dio Bosne i Hercegovine.

Naime, multifunkcionalni objekt ukupne površine nešto više od 3700 metara četvornih opremljen je modernim sobama, konferencijskom dvoranom, disko klubom, kavanom, restoranom, kuglanom, a svoja vrata je zatvorio prije šest godina, iako je bio omiljeno mjesto za brojne proslave, zabave te poslovne aktivnosti te imao perspektivu rada i razvoja.

U međuvremenu bilo je pokušaja da Hotel dobije vlasnika putem javnih prodaja, ali sve je bilo bezuspješno do prije nekoliko mjeseci kada se mladi poduzetnik iz Viteza, koji nije želio medijsko eksponiranje, odlučuje na veliki poslovni iskorak te postaje vlasnik Hotela, a kako nam je osobno potvrdio primopredaja je službeno okončana 30.1.2021. godine čime je prodaja završena, a on je, kao novi vlasnik ušao u posjed.

Kako je novi vlasnik potvrdio za viteški.ba uskoro se planiraju i određeni radovi na djelomičnoj rekonstrukciji i prenamjeni hotelske zgrade koja će tako postati jedna od najmodernijih građevina u Središnjoj Bosni, a Vitez će dobiti pravi i istinski centar dostojan modernog i suvremenog grada, grada koji se najnovijim projektima otvorio prema rijeci Lašvi i magistralnoj cesti. Neposredno kraj Hotela izgrađen je kružni tok, novi most i pristupne ceste čime je Vitez nakon sedamdesetak godina postojanja urbane cjeline „došao“ na rijeku Lašvu i spojio se Poslovnom zonom i magistralom M5 koja je žila kucavica zapada i istoka BiH.

Sigurno je kako je upravo to dalo dodatnu lokacijsku vrijednost Hotelu. Prema informacijama koje je novi vlasnik ekskluzivno otkrio za čitatelje portala viteški.ba dio Hotela će biti prenamijenjen u moderni tržni centar, a ostatak namjene i uređenja će biti malo iznenađenje za javnost.

U svakom slučaju vlasnicima čestitamo i želimo im puno sreće u radu, jer Vitezu jedan ovakav objekt treba služiti na ponos i čast.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.