Vitez
raštrkani oblaci
11 ° C
11 °
11 °
57 %
6.7kmh
40 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
9 °
Uto
9 °
Sri
8 °

(FOTO) Otvorena suvremena benzinska crpka e”gas u Vitezu

U subotu, 21. studenog 2020. godine na adresi Divjak b.b. u Vitezu otvorena je suvremeno opremljena benzinska crpka e”gas vlasništva Eurodom d.o.o. Vitez.

U sklopu benzinske crpke, na 120m2 nalazi se i odlično opremljeni market, kao i caffe bar.
Goriva e”gas renomirane su tvrtke Ina i dostupna su po najboljim cijenama. Inina goriva obogaćena su aditivima najnovije generacije i omogućavaju vrhunske performanse svakom vozilu te donose poboljšanu ekonomičnost i osiguravaju smanjenu potrošnju. Brzi pištolji omogućuju i do 3x brže punjenje rezervoara za sva gabaritna vozila. I ne samo to, na e”gas crpki možete koristiti svoju Lampica karticu, skupljati bodove i uživati u pogodnostima. Crpka e”gas također nudi i svoje BONUS kartice s kojima ćete imati još bolje popuste.
Također e”gas nudi široki izbor asortimana za auta kao što su brisači, sijalice, maziva, mirisi i sl. U marketu u sklopu crpke možete pronaći širok asortiman prehrane, toplih peciva i najbolje kave za dobar početak jutra.
Tvrtka Eurodom d.o.o. Vitez realizacijom ovog za cijelu općinu značajnog projekta zapošljava novih 8-10 radnih mjesta što je za svaku pohvalu. S obzirom da mnoge tvrtke, nažalost u ovo doba pandemije koronavirusa, otpuštaju djelatnike, s tvrtkom Eurodom d.o.o. Vitez to nije slučaj.
Portal Viteški.ba menadžmentu tvrtke Eurodom d.o.o. Vitez želi mnogo uspjeha u poslovanju svih poslovnica, uključujući i novu – e”gas.

U nastavku donosimo fotografije novootvorene crpke:

NAJNOVIJE OBJAVE

Poznati dobitnici poticaja Općine Vitez za razvoj poljoprivredne proizvodnje i proljetnu sjetvu

Javni poziv za poticaj razvoja poljoprivredne proizvodnje i realizacija programa proljetne sjetve objavljen je 6.7.2020. godine, a povjerenstvo u sastavu Robert Toljušić,...

Popis tvrtki koje su najveći dužnici državi BiH

Uprava za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine objavila je novu, osvježenu listu najvećih dužnika po osnovu poreza na dodanu vrijednost.

Planom javnih ulaganja predviđeno moderniziranje prometnica koje vežu Banja Luku i Lašvansku dolinu

Uvid u program javnih investicija institucija BiH za razdoblje 2021. - 2023. godine pokazuje kako Ministarstvo prometa i veza ima namjeru početi...

Otvoren moderno opremljen i sadržajan objekt u središtu Viteza (FOTO)

Novi ulaz u središte Viteza, kako smo i ranije pisali, svakim danom poprima konačne konture, a s time i sam grad dobiva...
- Advertisment -
error: Sadržaj je zaštićen.