spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

HVALE VRIJEDNO: Poduzeće Eurodom d.o.o. Vitez svim djelatnicima isplatilo 1.080,00 KM

- Oglasi -

Do kraja godine, odnosno do mogućnosti da poslodavac izvrši isplatu jednokratne pomoći radniku, bez plaćanja poreza i doprinosa, kao vid dodatne podrške dohotku radnika usljed rasta indeksa potrošačkih cijena, u visini do 1.080,00 KM isključivo na transakcijske račune radnika, ostalo je još 8 dana. Upravo taj iznos, maksimalni od 1.080,00 KM isplatilo je svojim uposlenicima viteško poduzeće Eurodom d.o.o. i to za radnike u najbolji trenutak, one dane kada se, slobodno možemo kazati najviše troši.

FOTO Viteški.ba: Benzinska crpka Egas

Poduzeće Eurodom d.o.o. ukupno broji 45 uposlenih, a u svojem vlasništvu ima i benzinsku crpku Egas. “Ljudski potencijali temelj su rada svake kompanije, a samo oni koji to zaista istinski prepoznaju i primijene u poslovanju mogu očekivati dobre rezultate. Svaki poslovni proces počinje i završava s ljudima, a da bi imali pozitivnu radnu atmosferu i uspješno izvršavali zadatke potrebno je prepoznati potrebe svih zaposlenih u procesu, nastojati pronaći vrijeme i za posao i za druženje, jer tek kada svi radimo zajedno za ostvarenje istog cilja, možemo svjedočiti uspješnim rezultatima” – kažu iz Eurodoma.

Nadamo se kako će ove vijesti prethodnih dana motivirati i druge tvrtke da u skladu s trenutnom situacijom i mogućnostima prepoznaju potrebe svojih djelatnika i odluče se na isti korak.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE