spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
4.2 ° C
4.2 °
4.2 °
98 %
1.6kmh
100 %
Čet
4 °
Pet
8 °
Sub
10 °
Ned
8 °
Pon
13 °

Lidl u BiH/ Lidl će vjerojatno otvoriti desetak objekata širom BiH istovremeno

- Oglasi -
- Oglasi -

Njemačka kompanija Lidl, koja je prošle godine registrirala svoju firmu u BiH, počela je izgradnju objekta u Bijeljini, kako je i objavljeno prije nešto više od mjesec dana.

U pitanju je lokacija pored nove autobusne postaje, na uglu ulica Šabačkih đaka i Raje Banjičića. Kao datum početka radova označen je 21. rujan, a izvođač je Tehnograd iz Tuzle. Objekt bi trebao biti izgrađen do travnja sljedeće godine.

- Oglasi -

Ova vijest odjeknula je u BiH, s obzirom na interes koji vlada za dolazak ovog njemačkog lanca, najvećeg u Europi.

- Oglasi -

No mnoge je zaintrigiralo zašto se Lidl odlučio prvi objekt graditi baš u Bijeljini. 

Kako su kazali sugovornici za portal BiznisInfo.ba, riječ je o slučajnosti. Osim toga, ističu da to ne znači da će ovaj objekt biti otvoren prije drugih, odnosno da će stanovnici Bijeljine kupovati u Lidlu prije stanovnika nekih drugih gradova.

Kako tvrde, Lidl će vjerojatno otvoriti desetak objekata širom BiH istovremeno.

– To što je prvo počela gradnja u Bijeljini je slučajnost. Jednostavno, tu su najbrže našli povoljnu lokaciju, a lokalna uprava bila je najbrža u izdavanju potrebne dokumentacije. To je jedini razlog – kazao je jedan sugovornik upoznat sa situacijom.

Ističe da Lidl sasvim sigurno neće otvoriti ovaj objekt prije drugih.

 – Taj objekt, I ako bude završen ranije, čekat će izgradnju drugih objekata. Istovremeno će otvoriti vjerojatno desetak lokacija koje će morati uključivati najveće gradove, poput Sarajevo, Banjaluke, Mostara… Osim toga, mora se izgraditi i druga infrastruktura, poput velikog distributivnog centra koji će vjerojatno biti negdje u blizini Sarajeva – otkriva.

U svakom slučaju, ako radovi budu tekli predviđenom dinamikom, Lidl bi već sljedeće  godine mogao otvoriti prve trgovine u BiH.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.