spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nova avio linija: Iz BiH do Berlina za samo 13 eura

- Oglasi -

Ryanair, najveći europski avioprijevoznik, danas je najavio novu ljetnu liniju iz Banja Luke za Berlin koja će letjeti dva puta tjedno od travnja.

Banjalučani i ostali putnici sada mogu rezervirati ljetni odmor koji uključuje ovu uzbudljivu novu rutu za Berlin te uživati u najnižim cijenama i najširem izboru odredišta za ljeto 2023.

- Oglasi -

,,Oduševljeni smo što našim klijentima u Bosni i Hercegovini donosimo još više izbora i vrijednosti s dodatkom ove nove rute za Berlin našem rasporedu za Ljeto 2023, čime ljudima u Banja Luci nudimo još više izbora pri planiranju dugo očekivanih ljetnih praznika. Radujemo se što ćemo ovog ljeta ugostiti kupce na našim letovima za i iz Berlina, jer Ryanair nastavlja pružati veću povezanost i niže cijene karata od bilo koje druge avio kompanije za Bosnu i Hercegovinu”, poručila je Alicja Wojcik Golebiowska iz Ryanaira.

Inače, cijene za letove variraju od datuma do datuma, očito u zavisnosti od popunjenosti letova. Prema podacima na stranici Ryanaira, karte za pojedine datume mogu se kupiti po nevjerojatnoj cijeni.

- Oglasi -

Naprimjer, karta za let iz Banja Luke do Berlina za 9. lipanj u ovom trenutku se može kupiti za svega 12,99 eura, izvještava BiznisInfo.ba.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.