spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
8.6 ° C
8.6 °
8.4 °
97 %
1kmh
100 %
Sub
9 °
Ned
13 °
Pon
17 °
Uto
17 °
Sri
20 °

NOVO: Slatka čarolija u Motelu Dačo

spot_img

Slatka čarolija postala je sinonim za najljepše i najukusnije slastice i gotovo je nemoguće proslaviti nešto, a da poslastice iz manufakture Slatka čarolija ne krase slatke stolove. 

Teško je izdvojiti ono što je bolje i ljepše, a da je dijelom Slatke carolije. Ukoliko ste sladokusac ovo je prava priča za vas. 

Slatka čarolija je dobila novu lokaciju i potpuno je dostupna svima koji žele ukusne i lijepo dekorirane slastice. 

Od utorka, 28.9.2021. prava slatka čarolija odvijat će se u Motelu Dačo. Naime, radionica će biti smještena upravo u sklopu kompleksa Motela Dačo, te će svi oni koji naruče nešto iz Slatke čarolije moci mnogo jednostavnije doći do svojih slastica. 

Ovo je priča koja traje nekoliko godina, ali ovo je samo početak, jer iz dana u dan obim ove slatke priče se širi, raste i jaca. Uz poduzetnički i veseli duh voditeljice ove slatke manufakture uspjeh je doista siguran. 

Ovim je upotpunjena priča Motela Dačo, jer u svojoj ponudi ima za svakoga ponešto. Paralela ove priče jest ukoliko želite svoje najsretnije trenutke provesti u prekrasnom, modernom ambijentu, tu je za vas svadbeni salon Daco, a slastice koje će upotpuniti vaše trenutke i biti dijelom divnih uspomena moze pripremiti Slatka čarolija. 

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.