spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
20.7 ° C
20.7 °
20.7 °
53 %
3kmh
80 %
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
21 °
Sub
21 °
Ned
13 °

Obavijest Federalnog zavoda za zapošljavanje

- Oglasi -
- Oglasi -

Federalni zavod za zapošljavanje je prije izvjesnog vremena, u nekoliko navrata, obavijestio pravne i fizičke osobe, tj. poslodavce i nezaposlene osobe, koje namjeravaju sudjelovati u mjerama aktivne politike zapošljavanja u 2022. godini, da se prethodno moraju registrirati na web portalu Zavoda www.fzzz.ba ukoliko to do sada nisu učinile, i to najmanje osam dana prije objave javnih poziva. One pravne i fizičke osobe koje su se ranije registrirale to ne moraju ponovno učiniti osim u slučaju izmjene unesenih podataka.

S tim u vezi obavještavaju poslodavce i nezaposlene osobe da je registracija moguća još do 4.3.2022. godine (petak) do 16 sati, nakon čega više neće biti moguća.     

- Oglasi -

Registracija predstavlja nužan preduvjet za sudjelovanje u programima sufinanciranja zapošljavanja i samozapošljavanja, odnosno podnošenje prijave za sudjelovanje u istim. Na navedeni način, korisnicima se olakšava i ubrzava sam postupak apliciranja za poticajna sredstva. Podatke koje poslodavci i fizičke osobe popune prilikom registracije NEĆE MORATI ponovno unositi prilikom prijavljivanja na javni poziv.

- Oglasi -

Otvaranje javnih poziva očekuje se sredinom ovog mjeseca, a o točnim terminima bit ćete blagovremeno obavješteni. 

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE