spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Objavljen javni poziv, dostupno 3,2 milijuna KM za prehrambeno-poljoprivredne proizvođače

- Oglasi -

Povodom objavljenog novog javnog poziva EU4AGRI, vrijednog 3,2 milijuna KM za podršku investicijama u preradu i marketing prehrambeno-poljoprivrednih proizvoda, u petak 15. travnja 2022.godine, održana je info sesija u zgradi Vlade Srednjobosanske županije.

Na javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava Europske unije mogu se prijaviti obrti, poduzetnici, zadruge, mikro, mala i srednja poduzeća, te svi projekti koji se isključivo odnose na proizvodnju proizvoda za ljudsku prehranu, a u sklopu sektora: prerada voća, prerada gljiva, ljekobilja, začinskog bilja, vinarstva i prerada maslina, prerada povrća, prerada mlijeka, prerada meda, prerada mesa, prerada jaja, prerada i konzerviranje ribe i prerada žitarica.

Sredstva podrške po jednoj prijavi mogu iznositi od 30.000 KM do 350.000 KM i mogu se koristiti samo za financiranje prihvatljivih troškova (navedeni iznosi ne uključuju PDV). Maksimalni iznos tražene financijske podrške ne može biti veći od 70% prihoda ostvarenog u 2021. godini ili maksimalno 350.000 KM. Sufinanciranje je isključivo novčano, te sudjelovanja neke druge vrste neće se uzimati u obzir.

Prijave se mogu podnijeti od 05. svibnja 2022. godine, a krajnji rok za prijavu je 07. lipnja 2022. godine do 17:00 sati isključivo putem online platforme javnipoziv.undp.ba. Prijave podnesen putem drugih kanala (pošta, e-mail) neće se uzimati u razmatranje.
Ovaj projekat provode i sufinanciranju Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH i Češka razvojna agencija (CzDA).

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.